25 Nisan 2024, Perşembe

Çaltılı gençler şehitleri unutmadı

19 Nisan 2019, Cuma 15:35

     


Çine’nin Çaltı Mahallesi’nde yaşayan gençler, şehitleri unutmadı. Teröre terör ile cevap vermek istemediklerini belirten gençler, şehitler için Kur’an okuttu, lokma ve aşure hayrı yaptı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin Çaltı Mahallesi'nde bir grup genç mahalle meydanında şehitler için anma programı düzenledi. Şehitler için gerçekleştirilen anma programına katılanlara lokma ve aşure ikram edildi. Anma etkinliğine Çaltı mahalle halkının yanı sıra Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ağaran, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Çine Çaltı Mahalle Muhtarı Enver Özmen ve gençler ziyaretçileri ayakta karşıladı.

 

"VATAN SANA CANIM FEDA"

Çine Müftüsü Mehmet Atay ve beraberindeki din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. Programı düzenleyen Çaltılı gençler, şehitlerini en güzel şekilde anmak istediklerini, her yeri kırıp dökmek yerine İslam şartlarına uygun bir şekilde şehitlerini andıklarını dile getirirken, ‘vatan sana canım feda’ diyerek her zaman bu vatan için şehit olmaya hazır olduklarını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler