28 Mart 2024, Perşembe

ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI ÇAKIROĞLU'NU UNUTMADI

19 Şubat 2021, Cuma 16:53

     


Çine Ülkü Ocakları, Ege üniversitesi kampüsünde çıkan olaylarda hayatını kaybeden ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümünün 6. yılında lokma hayrı yaptı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Ege Üniversitesi’nde 6 yıl önce çıkan kavgada hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için lokma hayrı yapıldı. 20 Şubat 2015’te Ege Üniversitesinde çıkan kavga sırasında bıçaklanma sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ölümünün 6. yıl dönümü nedeniyle Çine Ülkü Ocağı tarafından Taksi Durağı Meydanında lokma hayrı gerçekleştirildi. Hayra, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve partilileri ile birlikte Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve Çine Eski Ülkü Ocakları Başkanı Engin Asar katıldı.

 

Çakıroğlu'nu rahmet ve minnetle andıklarını ifade eden Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, "Şehidimiz Fırat Çakıroğlu'nu vefatının yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Aramızdan ayrılışının üzerinden uzun bir süre geçti. Biz onu unutturmayacak ve yaşatacağız. Allah mekanları cennet bütün şehitlerimize rahmet eylesin" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler