28 Mart 2024, Perşembe

Genç avukat Dişçi'nin bürosu törenle açıldı

19 Ocak 2017, Perşembe 21:40

     


Çine’de hak, hukuk ve yasa işlerinde isteyenlere yol gösteren savunma kalelerine bir yenisi daha eklendi. Avukat Nermin Dişçinin avukatlık bürosu törenle hizmete açıldı.

Avukat Nermin Dişçiye ait avukatlık bürosunun açılışına Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Baro Başkanı Avukat Gökhan Bozkurt, Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, Çine Baro Temsilcisi Tuncer Çalışkan, avukatlar ve halk katıldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Nermin kardeşimiz hukuk fakültesini bitirip, stajını tamamladı. Bu günde Çinemize avukatlık bürosunu açtı” dedi. Nermin Dişçiye mesleki hayatında başarılar dileyen Erzincan Baro Başkanı Adem Aktürk, bol kazançlı günler diledi.

 “AVUKATLIK BÜROLARI BİR TİCARET HANE DEĞİLDİR

Çine’ye her zaman avukat veya baro başkanı olarak ziyarete geldiğini söyleyen Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, “Avukat odası inanın bu ilçenin bir aynasıdır. Burada gördüğüm sıcaklığı ve muhabbeti herhalde hiçbir yerde görmemişimdir. Bugün Nermin kardeşimizin bürosunu açacağız. Avukatlık büroları bir ticarethane değildir. Avukatlık büroları herhangi birimizin hakkının savunulması için var olan savunmanın kalelerinden bir tanesidir. Nermin’in bürosu da Aydın Barosu'nun burçlarından en sağlamlarından birisi olacaktır. Bundan eminim. Uzun yıllarda sadece adalet olarak hizmet edeceğine inanıyorum. Çine, insanları ve avukatlarıyla candır” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler