29 Mart 2024, Cuma

Çine’de doğalgaz çalışmaları yeniden başladı

18 Ağustos 2022, Perşembe 19:13

     


Aydın doğalgaz dağıtım firması Enerya Şirketi tarafından, Çine’de doğalgaz hattı bekleyen 2 mahalle için çalışmalar başladı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’de doğalgaz girmeyen sokak kalmayacak” dedi.

Çine merkezde bulunan 4 mahallede yapılan doğalgaz çalışmaları, Cumhuriyet ve Soğancılar mahalleleri için yeniden başlandı. Çalışma yapılmayan 2 mahallenin muhtarları Ali Tarhan ve Yaşar Van ile geçtiğimiz günlerde Enerya Doğalgaz Dağıtım Şirketi Aydın İl Müdürü Osman Ersöz’ü ziyaret eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, doğalgaz hattı döşenmeyen bu 2 mahallenin yatırım planına alınmasını talep etmişti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın da yetkililer ile kurduğu temas sonrası Cumhuriyet ve Soğancılar mahalleleri için çalışma başlatıldı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’de 4 mahallemiz için yapılan doğalgaz hattı çalışmaları halkımızı memnun etti. Yapılan yatırımdan faydalanan vatandaşlarımızın oranı şuan yüzde 40 seviyelerini aştı. İnşallah bu iki mahallemizin hat çalışmaları tamamlandığında, doğalgazdan faydalanan aile sayısı artacak ve dileyen doğalgazdan yararlanacak. Amacımız halkımıza hizmet etmek. Bu başlayan çalışma ile Çine’de doğalgaz girmeyen sokak kalmayacak. Bu çalışma için bizleri desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a da teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler