19 Nisan 2024, Cuma

Öz'den halı saha sözü

18 Haziran 2016, Cumartesi 16:56

     


AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çine’nin Soğukoluk Mahallesi'ni ziyaretinde, teravih namazında sonra kahvede vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle halkının gençleri, Öz'den halı saha istedi. Öz de önümüzdeki dönem mahalleye halı saha kazandırma sözü verdi. Vatandaşlar, milletvekili Öz’e, süt ve organik tarıma geçişi konusunda yaşadıkları sıkıntıları iletti.

Bunun üzerine Öz, “Tarım Bakanlığı'mız bu konularda çalışmalar yapıyor. Şu anda birlikler konusunda bir çalışma var. Bağlı olduğunuz birlikler sizlerden aidat kesmek isterse ödemeyin” dedi.

 

GENÇLER HALI SAHA İSTEDİ

Mahalle gençleri adına söz alan Ali Tetik, “Akşamları sosyal faaliyetimiz yok. Burada kahvehanelerde oturuyoruz. Sizlerden mahallemize bir halı saha yaptırmanızı istiyoruz. Buraya bir halı saha yaparsanız kendi mahalle gençlerimiz ile yakın mahalle gençleri birlikte futbol oynama şansı bulacak” diye konuştu.

Bunun üzerine Öz, “Seçim zamanında söz verdiğimiz 10 mahallemize halı saha yaptırıyoruz. İkinci aşamada yapacağımız 10 halı içine bu mahallemizi de katıp sizlere bir halı saha kazandıralım” dedi.

Öz’ün ziyaretine AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Metin Uyar, AK Parti Çine Belediye Meclisi Üyesi Veysel Tetik eşlik etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler