25 Nisan 2024, Perşembe

Şehit ve gazi yakınlarına yemek verildi

18 Mart 2017, Cumartesi 15:27

     


Çine Kaymakamı Özkan Demir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Çine'deki şehit yakınları, gaziler ve ailelerine yemek verdi.

Çine Kaymakamı Özkan Demir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Çineli şehit yakınları, gaziler ve ailelerine Çine Köfteci Enişte’de yemek verdi. Yemeğe,  Çine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin de katıldı.

 

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ”
Çine Kaymakamı Özkan Demir, ”Büyük milletimiz tarih boyunca büyük zorlukların üstesinden gelmiştir. Tarih defalarca büyüklüğümüze şahit olmuştur. Her türlü zorluğu aşacak kudretteyiz. Allah dirliğimizi birliğimizi bozmasın. Tüm şehitlerimizi, Atatürk ve silah arkadaşlarını, 15 Temmuz şehitlerimizi rahgmetle şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanlarındayız. Sağ olun var olun.Bu topraklarda huzurlu ve güven içinde yaşayabiliyor, geleceğe güvenle bakabiliyor isek bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler