20 Nisan 2024, Cumartesi

"Aydın parmakla gösterilen bir il olacak"

18 Ocak 2019, Cuma 15:23

     


Çine'de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, "Yatırım ve projelerimizle Aydın parmakla gösterilen bir il olacak" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları ve partisinin mahalle başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu.

 

Toplantıda konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, mevcut yerel yönetimlere eleştirilerde bulundu, hizmet anlayışını değiştireceklerini savundu. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç,da Çine'nin 20 yıldır iyi yönetilmediğini, Çine'nin hizmete ihtiyacı olduğunu belirtti. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Bu gün Çine için güzel bir başlangıç olacak. Aydın’da hedefimiz 17+1’dir. Aydınımızın kayıp yıllarını telafi edeceğiz” dedi.

 

BAŞKAN ADAYI ÖZDEN: MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Seçim vaatlerini anlatan AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Çine sevdası ile yola çıktık. Hizmet yarışında hep beraber olacağız. 31 Mart akşamı Çine'de destan yazacağız. Çok çalışacağız, seçimi mutlaka kazanacağız. Hükumetin yatırımlarını Çine’ye getirerek işsizlik sorununu çözeceğiz. Belediye olarak çiftçimize pazarlama konusunda yardımcı olacak ve önünü açacağız" diyerek destek istedi.

 

"EN BÜYÜK PROJEMİZ BÜTÇEMİZİ İYİ YÖNETMEK"

"AK Parti'nin hizmetleri ortada" diyen AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş," Ben Çine ve Aydın sevdalısıyım. Çıktığım bu yolda Çengelci Ormancı Ali'nin oğluna hep sahip çıktınız. Ben sizleri beş yıldızlı otellerde değil, odamda ağırlamak istiyorum. En büyük projemiz bütçemizi iyi yönetmek olacak. Verdiğimiz sözleri zamanında yerine getireceğiz. Kapım ve gönlüm sizlere her zaman açık. Yerel seçimlerin ardından önümüzde 4.5 yıllık seçimsiz bir süreç var. Bu süreci iyi değerlendirecek ve Aydınımızı hükumetin nimetlerinden faydalanmasını sağlayacağız. İki yılda Aydın'ın çehresini değiştireceğiz. Aydın parmakla gösterilen bir il olacak. Cumhur İttifakı Aydın'da galip gelecek." diye konuştu.

 

"KAZANIRSAK HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ"

Birlikte yönetim vurgusunda bulunan Savaş, "Mahalleye bir şey yapılacak ise muhtarlarımıza danışmadan işe koyulmayacağız. Ben değil siz adaysınız. Kazanırsak hep birlikte kazanacağız. Farklı bir Aydın yaratacağız." diyerek muhtarların sıkıntı ve taleplerine de yanıt vereceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler