28 Mart 2024, Perşembe

Çineli vatandaşlar bu açılışa yoğun ilgi gösterdi

17 Kasım 2022, Perşembe 17:34

     


Çine’de uzun yıllardır beyaz eşya servisi hizmeti veren Gökhan Gülsever’e ait Vestel Bayii’nin açılış törenine, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmete başlayan Vestel Bayii, törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Başkan Yardımcısı Mehmet Kıvrak, Çine Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, ilçede açılan her yeni işletmenin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirtirken, vatandaşlara da Çine’den alış-veriş yapmalarını önerdi.

Çine Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden de, yeğeni Gökhan Gülsever’in ilçeye kazandırdığı mağazanın hayırlı olmasını temenni ederken, 35 yaşına kadar genç girişimcilere 5 yıl sıfır faizli 300 bin lira kredi desteği verdiklerini ifade etti. Başkan Özden, bu desteklerden gençlerin faydalanmasını ve ilçe ekonomisine katkı vermelerini istedi.

Mağaza sahibi Gökhan Gülsever’in beyaz eşya sektöründe işin mutfağından geldiğini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçeye yakışır bir mağaza olduğunu söyleyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi.

Açılış töreni sonrası vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulurken, ilçe merkezinde dağıtılan anahtarlar ile gelen vatandaşlar, şanslarını denedi. Farklı Vestel ürünlerinin yer aldığı çekiliş, saatlerce devam etti. Talihlilere televizyon, elektrikli süpürge, akıllı saat ve diğer ürünler teslim edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler