29 Mart 2024, Cuma

MSKÜ'lü öğrenciler'den EYSİM'e ziyaret

17 Kasım 2018, Cumartesi 15:58

     


Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi'nde maden mühendisliği bölümünde eğitim gören öğrenciler Çine'de faaliyet gösteren EYSİM Mineral Madenciliki ziyaret ederek, tesis hakkında bilgiler edindi.

 

(FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Maden Bölümü'nde eğitim alan öğrenciler, Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi maden mühendisliği Cevher hazırlama Bölüm Başkanı Profesör Doktor Taki Güler ve araştırma görevlisi Ercan Polat ile birlikte Çine'de faaliyet gösteren EYSİM Mineral Madencilik'i ziyaret etti. Üniversiteli öğrenciler tesisi gezerek kuvars madeninin tesiste işleme safhalarını, üretim aşamalarını ve son kurulumu olan tüm teknolojik yatırımları inceleyerek bilgiler edindi. Ziyarette madenciliğin geleceği, bölgesel madencilik ve ileriye dönük madencilikte neler yapılabilir konuları ele alındı.

 

BAŞKAN DEMİR: ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Kapımız her zaman açık, her kesimden vatandaşlarımız ziyaretimize gelebilir. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi Maden Mühendisliği Cevher Hazırlama Bölüm Başkanı Profesör Doktor Taki Güler ve araştırma görevlisi Ercan Polat ile tesisimizi ziyaret eden öğrencilerimiz mühendislerimizden maden, iş güvenliği, çevre duyarlılığı konusunda bilgiler edindi. Akademik olarak birlikte çalışmanın daha verimli olacağı konusunda önemli adımlar attık. Ziyaretlerinden dolayı Bölüm Başkanı Taki Bey ve araştırma görevlisi Ercan Bey'e teşekkür ediyor ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler