19 Mart 2024, Salı

Cadde hız pistini aratmıyor

17 Ekim 2019, Perşembe 16:50

     


Çine'nin ilk sıcak asfalt özelliğine sahip olan Cumhuriyet Caddesi hız pistini aratmaz hale geldi. Yaklaşık bir buçuk kilometre mesafeye sahip cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar, bir an önce hız kesici önlem alınmasını istiyor.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin ilk sıcak asfaltı olma özelliğine sahip ve Cumhuriyet Mahallesi ile Soğancılar Mahallesini birleştiren Cumhuriyet Caddesi üzerinde yaşayan vatandaşlar cadde üzerinde aşırı hızlı yol alan sürücülerden şikayetçi oldu. Caddenin yerleşim alanı içerisinde olduğuna dikkat çeken vatandaşlar cadde üzerinde kazaların meydana geldiğini ve bir an önce önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

 

CADDE ÜZERİNDE İKİ ADET ÇOCUK PARKI DA BULUNUYOR

Vatandaşlar yaklaşık bir buçuk kilometre mesafesi olan cadde de hız kesici kasisin bulunmamasını fırsat bilen bazı duyarsız sürücülerin hızını artırdığını dikkatsizce kazalara davetiye çıkardığını ifade ederken kadınlar cadde üzerinde iki adet çocuk parkı da bulunduğunu belirtti. Çocuklar için endişe duyduklarını söyleyen vatandaşlar sürücüleri dikkatli olmaya, yetkilileri ise göreve davet etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler