16 Nisan 2024, Salı

Çine'de yeni gündem: Ne olacak bu hamam?

17 Eylül 2016, Cumartesi 11:24

     


Çine ilçe merkezinde trafik sıkışıklığına, gürültüye ve kirliliğe sebep olan işletmeleri kent dışına çıkarmak için projeler geliştiren Çine Belediye Meclisi, şimdi de şehrin ortasında kalan Belediye Hamamı'nın kaldırılması konusunu görüştü.

 

 

Çine ilçe merkezindeki Belediye Hamamı, Belediye Meclisi'nde tartışıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bazı vatandaşlardan hamamın kaldırılması yönünde talepler geldiğini, bazı vatandaşların ise 'Hamamsız ilçe mi olur' diyerek bu taleplere karşı çıktığını belirtti. Meclis üyelerinin de bu konuda kararsız kalmaları üzerine toplantıdan herhangi bir karar çıkmazken Başkan Dinçer, üyelerde tamamen kaldırma yönünde bir eğilim oluşursa hamamın şehir dışındaki bir alana taşınabileceğini ifade etti.

 

HAMAMLI OTEL PROJESİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir maden şirketi ile birlikte bir sivil toplum kuruluşunun, içerisinde hamam da bulunan bir otel düşüncesinin olduğunu ifade ederek "Her işi bizim yapmamız doğru değil. Zaten biz yapsak bile bir işletmeciye kiraya vereceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler