16 Nisan 2024, Salı

Mahalle sakinleri telefon direklerinin yıkılacağı korkusuyla yaşıyor

17 Eylül 2014, Çarşamba 16:55

     


Çine'nin Ünlüce Mahallesi'ndeki Türk Telekom'a ait eski telefon direkleri eskidiği ve bakım yapılmadığı için yan yatarak, devrilecek konumuna geldi. Ünlüce Mahallesi sakinleri, ise telefon direklerinin devrilmesinden korkuyor.

 

Türk Telekom yetkililerinin eskiyen direkleri komple bakımdan geçirmesi gerektiğini belirten Ünlüce Mahallesi sakinlerinden Mehmet Gökçen, "2 sene önce bir telefon direği yıkıldı. Yıkılan direk yerine tekrar dikilmedi ve hala yıkıldığı yerde duruyor. Telefon kablosu ise yerlerde geziyor. Mahallemiz haricinde de bir çok yerleşim alanında da telefon direkleri bakımsız durumda. Bu direkler acil olarak bakıma alınmalı" dedi.

 

"YIKILACAK DİYE ÇOK KORKUYORUZ"

Evinin önündeki telefon direğinin neredeyse yıkılacağını söyleyen mahalle sakini Bünyamin Kaçan, "Bu direk her an yıkılabilir. Her an birisinin başına düşebilir. Başka bir yıkıldı yıkılacak konumda olan telefon direği ise bir ailenin yaşadığı ev kapısının dibinde bulunuyor. Bu direkler bir gün birimizin başına yıkılacak diye çok korkuyoruz" diye konuştu.

 

Mahalle sakinleri, yetkililerden telefon direklerinin bakımdan geçirilmesini ve her an yıkılma olasılığı bulunan ve yan yatan direklerin yıkılmadan önlem alınmasını istiyor. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler