25 Nisan 2024, Perşembe

"AK Parti bir sözünü daha yerine getiriyor"

17 Ağustos 2018, Cuma 10:27

     


Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatına başlandı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "AK Parti vermiş olduğu bir sözünü daha yerine getiriyor" dedi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatına başlandı. 3 katlı binanın her katı 150 metrekare olacak. Yeni hizmet binası ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürlüğündeki hizmetlerinde artırılması bekleniyor.

 

BAŞKAN TOSUN: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve parti yönetim kurulu üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürü Kamil Şenoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatını yerinde inceledi. "AK Parti vermiş olduğu bir sözünü daha yerine getiriyor" diyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, "Vermiş olduğumuz bir sözün daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti vermiş olduğu sözleri sırasıyla yerine getirmeye devam edecek. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında başta AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş Bey olmak üzere emeği geçen tüm kişilere teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

 

MÜDÜR MUTLULUĞUNU HALK İLE PAYLAŞTI

Sosyal Güvenlik Kurumu Çine Şube Müdürü Kamil Şenoğlu, mutluluğunu şu sözleriyle ifade etti: Çine'ye atandığımda üç hedefimiz vardı. Bunlarda birisi vatandaşlarımızın kurumdan almış oldukları memnuniyeti artırmaktı. İnsan odaklı, kaliteli, güler yüzlü, çözüm odaklı hizmet anlayışımız ile bunu başardığımıza inanıyoruz. Bunu vatandaşımızdan almış olduğumuz tepkiler ile gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. İkinci hedefimiz ise iş kapasitesini artırmaktı, bu amacımızı da fiziki ortamın yetersizliği bizleri tam tatmin etmese de büyük ölçüde başardığımızın inancındayım. Üçüncü hedefimiz ise halkımıza daha iyi hizmet vermek için düşlediğimiz yeni hizmet binamız idi. Bu amacımıza da erişiyor olmanın mutluluğunu yaşıyor ve halkımız ile bu mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Katkılarından dolayı Sayın AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey'e, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanımız Mehmet Tosun'a emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız Çineli vatandaşlarımızın Efeler'e gidip gelmelerini en aza indirgemek ve hizmeti yaşadıkları ilçede almalarını sağlamak. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler