20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine'deki kazılara belediyeden gıda desteği

17 Ağustos 2016, Çarşamba 09:42

     


Çine Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Çine'de gerçekleştirilen Antik Kent Alabanda ve Tepecik Höyüğü kazılarında çalışanların gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

Alabanda ve Tepecik Höyüğü'nde yapılan kazılara geçen yıllara göre daha az ödenek ayrıldığı öğrenilirken, Çine Belediyesi bu yıl da iki kazıda çalışan ekiplerin gıda ihtiyaçlarını karşıladı.

Çine'deki tarihi kazıları maddi ve manevi desteklediklerini ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ‘’Tarihe ışık tutan, üzerinde yaşadığımız bu topraklarda bizden önce yaşayan toplumları bizlere yansıtan kazılarımıza değer veriyoruz. Biz de elimizden gelen imkanlar doğrultusunda kazıları yapan ekibin gıda ihtiyacını karşılıyoruz. Ayrıca bazı zamanlarda vinç ihtiyacı oluyor, bu ihtiyaçlarını da belediye olarak biz karşılıyoruz" dedi.

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kazıların devam etmesinden memnun olduğunu, turistlerin ziyaret ettiği tarihi bu yerleri Çine halkının da gezip görmesi gerektiğini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler