29 Mart 2024, Cuma

"Çine esnafının emrindeyim"

17 Nisan 2019, Çarşamba 13:26

     


Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Mart ayı toplantısını Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleştirdi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, "Çine esnafının emrindeyim" dedi.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleştirilen toplantıya Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç'ın başkanlığında toplanan kurulda esnafların sorunları masaya yatırıldı.

"ÇİNE ESNAFI PARASIZ KALMAYACAK"

Toplantının Aydın ve Muğla'ya hayırlı olmasını dileyen Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, "Pırıl pırıl, ışıl ışıl Çine sevdası ile hizmet eden aklı Çine esnafında yine esnafımızın yanındayım dercesine bize onur ve güç veren Celal başkanımıza bir merhaba diyelim gönül alalım istedik. Esnafın başı ağrısa benim dişim ağrır diyen Çine'yi büyütmek ve geliştirmek hayali olan ve belediye seçimlerini az bir oy farkı ile kaybeden ancak 'Varsın olsun', diyerek seçilen başkana hayırlar dileyen Celal Bey bizleri mutlu etti. Celal Bey'in ahilik geleneğinden gelen bu güzelliği bizleri onurlandırıyor. Yıkmak yakmaktansa, üretmek ve çoğaltmak düşüncesi olan bir başkanımızdır. Celal başkan Çine esnafının parasız kalmayacak diyen bölge sınırları içinde iri ve diri olduğunu kılı kırk yaran koşuşturan akçenin paranın sorumluluğunu bilen birisidir. Çine'ye lazım olan bir başkan olarak görevinde mutluluk aile yuvasında da huzur ve saadet diliyoruz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ÖZDEN: ÇİNE ESNAFININ EMRİNDEYİM

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, kendisine destek veren tüm başkanlara teşekkürlerini iletirken şunları söyledi: " Çine'mize daha büyük hizmetler yapmak için belediye başkanı adayı olmuştuk. Az bir oy ile seçimi kaybettik. Çine esnafının şimdiye kadar olduğu gibi hizmet etmek için emrindeyim. Bu toplantının şahsıma destek amacıyla Çine'de yapılmasından dolayı teşekkür ediyorum" (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler