24 Nisan 2024, Çarşamba

17. Ağaç Bayramı kutlandı

17 Mart 2019, Pazar 17:46

     


Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 17. Ağaç Bayramı kutlandı. Çineliler ağaçlarını dikmelerinin ardından keyifli bir gün geçirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Asar'da Ağaç Bayramı etkinliği düzenledi. Geleneksel olarak gerçekleştirilen 17. Ağaç Bayramına Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Kültür Dernek Başkanı Mehmet Demir, TEMA Aydın Temsilcisi Mehmet Özdemir, TEMA Çine Temsilcisi Hicabi Solak, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine ilçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çine Belediyesi tarafından Kalabak Çayı kenarına çınar ve süs eriği olmak üzere toplam 51 ağaç dikildi. Asarda gerçekleştirilen şenlikte ise halka keşkek, aşure ve lokma dağıtıldı. Ayrıca Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer çocuklara oyuncaklar hediye etti. Şenlikte yerel sanatçı Tuğçe seslendirdiği şarkılar ile vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

 

"GÜLÜMSEYEN BİR ÇİNE YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi:

"Eski başkanımız Osman Aydın bu ağaç bayramını başlatmışlar. Bugün 17.'sini düzenliyoruz. Bize her yere park yapıyor ağa dikiyoruz diye eleştiriyorlar varsın eleştirsinler. Doğan bebeklerimiz ve evlenen çiftlerimiz için iki ayrı orman oluşturuyoruz. Önümüzdeki dönem projelerimiz her yeri yeşillendirmek üzere. Yeşil içinde bir Çine yaratmaya çalışıyoruz. Seçimler gelip geçici muhakkat belediye başkanları değişecek, muhtarlar değişecek, oda başkanlarımız değişecek ama bizler küçük bir Çine'de yaşıyoruz. Çine'de hep birlikte dost olarak kalmamız lazım. Çalışmamız ve üretmemiz gerekiyor. Gülümseyen bir Çine yaratmaya çalışıyoruz. Sizlerden destek istiyoruz." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler