28 Mart 2024, Perşembe

THK Çine Şubesi yine ilk 10'a girmeyi başardı

17 Şubat 2020, Pazartesi 18:13

     


Türkiye genelinde tespit edilen verilere göre her yıl başarılı ilk 10 şube arasında yer alan Türk Hava Kurumu Çine Şube Başkanı Sebahattin Eryalçın, “Bu başarı tüm Çinelilerin” dedi.

Türk Hava Kurumu Çine Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda gelir düzeyindeki başarılarından dolayı THK Genel Merkezi tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. THK Çine Şubesi Başkanı Sebahattin Eryalçın, “Bu teşekkür plaketini bize layık gören Genel Merkezimize teşekkür ediyoruz. Bize verilen bu ödülü kurum olarak tüm Çineliler adına kabul ettik. Bu başarı tüm Çinelilerin. Bu ödülü Çinelilerin şereflerine sunuyoruz. Kurumumuza yardımlarını esirgemeyen Çine halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Türk Hava Kurumu Çine Şube Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çine Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, "Çine ve Karpuzlu halkından Allah razı olsun. Karpuzlu'da faaliyetlerimize daha yeni başlamamıza rağmen halkımız bizleri yardımları ile mutlu etti. Türk Hava Kurumu ülkemiz geleceğine hayırlı evlatlar yetiştirmeye devam edecek" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler