19 Mart 2024, Salı

Başkan Kocabıyık'ın acı günü

16 Ekim 2019, Çarşamba 16:22

     


Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çine Oto Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık'ın annesi Layika Kocabıyık hayatını kaybetti.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çine Oto Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık'ın annesi Layika Kocabıyık yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı rahatsızlanarak hayatını kaybetti. 3 erkek ve 5 kız çocuğu annesi Layika Kocabıyık'ın cenazesi Kırksakallar Mahallesi Kemer Mezarlığında sevenleri tarafından toprağa verildi.

Cenaze törenine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Celal Özden, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyeleri Mutlu Menderes Eşiyok ve Burhan Kandemir, Millet İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Sanayi Sitesi Başkanı Tayfun Aslan, mahalle muhtarları, banka müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler