19 Nisan 2024, Cuma

Çine'de parke taşları yenilenecek

16 Eylül 2016, Cuma 11:48

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, şehir merkezindeki bütün parke taşlarının söküleceğini, yerlerine yeni parke taşlarının döşeneceğini duyurdu.

Çine'nin belli başlı sorunlarının başında bozuk yolların geldiğini söyleyen ve Çinelilere 'ilçenin sorunu ne' diye sorulduğunda aldıkları ilk yanıtın bozuk yollar olduğunu belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, önümüzdeki aylarda şehir merkezindeki tüm parke taşlarının sökülerek, bozuk yolların düzeltileceğini ve yeni parke taşları ile döşeneceğini söyledi. Başkan Dinçer, parke taşı döşeme çalışmalarının şehir merkezi dışında da devam ettiğini ve parke taşı döşenmeyen yolların sırasıyla parke taşı döşeneceğini kaydetti.

ATATÜRK CADDESİNE KASİSLER KONULACAK

Çine'de trafiğin en işlek caddelerinden Atatürk Caddesi’nde yaklaşık bir kilometre boyunca trafiği yavaşlatacak kasis bulunmamasının hız yapmak isteyen sürücülere fırsat tanıdığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, itfaiye araçlarının bugüne kadar Atatürk Caddesi'ni kullandığı için buraya kasis koyamadıklarını ifade etti. Dinçer, şehir dışına alınan itfaiyenin artık Atatürk Caddesi'ni kullanmayacağını söyleyerek, merkezde yapılacak olan yol çalışması ile birlikte caddenin gerekli yerlerine kasisler koyacaklarını, böylece araçların cadde üzerinde hız yapmaması için önlem alacaklarını sözlerine ekledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler