29 Mart 2024, Cuma

Serbest bırakıldı

16 Ağustos 2018, Perşembe 21:34

     


Çine'de gerçekleşen ölümlü trafik kazasına karışan ve olayın hemen ardından kayıplara karışan ve yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan Durmuş U. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Çine'de 3 gün önce Soğancılar Caddesinde gerçekleşen ve Hasan Gül'ün ölümü ile sonuçlanan trafik kazasına karışan ve olayın ardından olay yerinden kaçan 09 TP 418 plakalı kamyonet ve sürücüsü Durmuş U. Germencik'te gözaltına alındı.

 

Durmuş U.'nun Çine'ye hayvan ticareti için geldiği ve kazanın hemen ardından Çine'deki tanıdığı A.A.'ya aracının vizesi olmadığı için MOBESE kameralarının olmadığı yollardan kendisini ilçe dışına götürmesini istediği iddia edilirken, şüpheli Durmuş U. bir süre sonra A. A.'ya da izini kaybettirerek kayıplara karıştığı öğrenildi. MOBESE kameralarından yola çıkarak ilk olarak A.A.'nın aracına ulaşan polis ekipleri A. A.'nın yardımı ile şüpheli Durmuş U.'ya ulaştı. Germencik'te gözaltına alınan Durmuş U. mahkemeye çıkarılmak üzere Çine'ye getirildi. Çine'de mahkemeye çıkarılan Durmuş U. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler