19 Nisan 2024, Cuma

Kalabak Parkı artık daha güvenli

16 Ağustos 2016, Salı 11:21

     


Çine'nin en gözde sosyal alanı ve eğlence merkezlerinden birisi olan Kalabak Parkı'na çıkan tüm sokaklar, Çine Belediyesi ve Çine Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile saat 20.00’den gece yarısına kadar motorlu araç trafiğine kapatıldı. Trafikten arındırılan park, daha güvenli hale geldi.

 

Çinelilerin yaz aylarında yoğun ilgi gösterdiği Kalabak Parkı'nın çevresini kullanan motosiklet ve otomobillerin parkta oynayan çocuklar için tehlike oluşturduğunu düşünen vatandaşlar, şikayetlerini Çine Belediyesi yetkililerine iletti. Halktan gelen şikayetleri değerlendirdiklerini bildiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Kalabak Parkı yaz aylarında aile ve özellikle çocuklar tarafından çok tercih edilen bir parkımız. Bu parkımızın etrafındaki yolu kullanan otomobiller ve motosikletler tehlike oluşturuyordu. Biz de Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile parka çıkan sokak yolunu trafiğe kapadık. Halkımızın daha güvenli bir şekilde parkta vakit geçirmelerini sağladık" dedi.

 

Çine Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Çine Zabıta ekiplerinin görev yaptığı parktaki yasağa uymayan sürücülere para cezası uygulanacağı öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler