29 Mart 2024, Cuma

Gözyaşlarıyla toprağa verildi

16 Haziran 2016, Perşembe 09:48

     


Çine’de akciğer kanserine karşı verdiği mücadeleyi kaybeden belediye personeli Muharrem Duman'ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunu kaybeden acılı annenin, ‘Beni de yanına gömün’ diyerek feryat etmesi yürek burktu.

 

Çine İtfaiyesi'nde şoförlük yapan ve Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından görevine Çine Belediyesi'nde şoför olarak devam eden 40 yaşındaki Muharrem Duman, 19 ay önce akciğer kanserine yakalandı. Bir süre Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Duman'ın hastalığının ilerlediği ve çok fazla yaşama umudunun kalmadığı saptandı. Duman, kaldırıldığı Çine Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi'nde geçirdiği 40 günün ardından yaşamını yitirdi.

 

FERYATLAR YÜREK BURKTU

Evli ve 3 çocuk babası Muharrem Duman’ın cenazesi, sevenleri tarafından Soğancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Duman'ın ailesi ve yakınlrının yanı sıra Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Duman’ın yakınlarının sinir krizleri geçirdiği cenaze töreninde, oğlunu kaybeden ve ayakta duramayan acılı anne Gülizar Duman’ın (70), ‘Beni de yanına gömün, beni de oğlumla alın götürün’ sözleri yürekleri burktu. (OSMAN YURTTAŞ)

Genç yaşta kansere yenik düştü







 
Son Eklenen Haberler