25 Nisan 2024, Perşembe

"MHP her zaman çiftçinin yanındadır"

16 Mayıs 2018, Çarşamba 18:46

     


MHP Çine İlçe Teşkilatı ve milletvekili aday adayları Çine Ziraat Odasını ziyaret ederek, tüm çiftçilerin Çiftçiler Gününü kutladı. MHP'liler her zaman çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Aydın Milletvekili Aday Adayları Yusuf Keremit, Muharrem Demirbilek ve Erdal Deligöz, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısı ile Çine Ziraat Odasını ziyaret etti. MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Çine Ziraat Odası'na çiftçilere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederken MHP'liler her zaman çiftçilerin yanında olduklarını ifade etti.

 

MHP'Lİ ADAY ADAYLARINDAN ÇİFTÇİLERE DESTEK

MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Yusuf Keremit, "MHP olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. Köylünün, işçinin yanında politikalar sürdürmeye devam edeceğiz. 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz" dedi. MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Muharrem Demirbilek, "Memleketimizin en zor gününde Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı adına milletimiz için milletvekili aday adayı oldum. Biz her zaman üretenden yana olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin günlerini kutluyorum" diye konuştu. MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Erdal Deligöz ise şunları söyledi: Biz bu harekete başlarken önce vatan dedik. Vatan için yürümeyi kendimize şiar edindik. Önce vatan diyen bir lider ile birlikte yürümek bizleri onurlandırıyor. Projelerimiz ile halkımızı Türk'e yakışır bir şekilde temsil etmek için yola çıktık. Rabbim Türk Millletinin yardımcısı olsun.

 

"HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN"

Çiftçiler adına Çine Ziraat Odasını ziyaret eden MHP'lilere teşekkür eden Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ise üreticinin zor bir dönemde olduğunu belirtirken, "Her türlü makine üretiliyor ama çiftçi olmadan hayat yok. Çiftçimizi desteklememiz hepimizin görevi. Oda olarak üreticimize her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Bizde liderimiz gibi her şey Türkiye için diyoruz. Türkiye, devletimiz, milletimiz ayakta kalsın. Devletten mümkün olduğunca üreticimizi daha çok destek vermeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

MECLİS BAŞKANI TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel, yeni çıkarılan kanun ile Çiftçi Malları Koruma Derneğinden faydalanmak istemeyen çiftçilerden dernek aidat parası alınmayacağını belirterek, "Biz Oda olarak bu konuda çok mücadele ettik. Çiftçi Malları Koruma Derneği'nden faydalanmak istemeyen çiftçilerimiz dilekçelerini beyan ederek aidat ödemek zorunda bırakılmayacak. Bu konuda 3 bin imza toplayan çiftçimize ve bizlere yardımcı olan iktidar vekillerimiz ve MHP'lilere teşekkür ederiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler