25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Mehmet Emin Ünal 47. mezunlarını verdi

16 Mayıs 2018, Çarşamba 09:23

     


Çineli hayırsever Mehmet Emin Ünal'ın katkıları ile inşa edilen Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 47.'inci mezunlarını uğurladı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının sonunda 50 öğrencisini mezun etti. Okulun konferans salonunda mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Öğrenciler mezun olmanın sevincini yaşarken bir yandan da çok sevdikleri okullarından ayrılmanın hüznünü yaşadı. Törene veliler de katılırken, duygu dolu anlar yaşandı. Mezun öğrenciler şiirler ile okul ve öğretmenlerine duymuş oldukları sevgilerini dile getirdi.

 

"BÜTÜN UMUDUM GENÇLİKTEDİR"

Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız, yapmış olduğu konuşmasında öğrencilerine şu sözleri sarf etti: Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizimde geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'bütün umudum gençliktedir' diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizler, umutları ve güvenleri boşa çıkarmayacak ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız.

 

Mezuniyet töreni öncesi okulun kurucusu merhum hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal için ailesi tarafından lokma hayrı gerçekleştirildi. Lokmalar öğrenci, veliler ve öğretmenlere ikram edilirken, hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal için dualar edildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler