23 Nisan 2024, Salı

Çinelileri boğa güreşine davet ettiler

16 Nisan 2015, Perşembe 09:09

     


Çine’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan boğa güreşi için bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bütün Çinelileri boğa güreşine davet etti.

 

Pazar günü saat:10.00’da Hayvan Pazarı’nın hemen önünde hazırlanacak olan arenada gerçekleştirilecek olan güreşe 102 boğa katılacak. Halkı güreşe davet etmek için bir araya gelen sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çinelileri güzel bir gün geçirmek ve hep birlikte olmak için güreşe davet etti. Boğa Güreşi bilet fiyatının 10 lira olduğu ayrıca arena kapı önünde satılacak olan bilet sayısının ise 15 lira olduğu öğrenildi.

 

“BU BİR İLK”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sivil toplum kuruluş temsilcilerin ilk kez bir organizasyonda hep birlikte yer aldıklarına dikkat çekerek, hepsine teşekkür etti. Başkanlar Çine için birlik beraberlik mesajları verdi.

 

ÇİNE MADRANSPOR’A DESTEK

Toplantıda yer alan Boğa Güreşi Tertip Komite Üyesi Tuncay Eriş, güreşten toplanan parayı Çine Madranspor’un 3. Lig’de kalma yolunda destek olarak harcanmasını talep etti. Toplantıda bulunan herkes bu kararın doğru ve yerinde bir karar olduğu konusunda birleşti. Güreşten elde edilecek kar ile Çine Madranspor’a maddi yardım yapılacağı duyuruldu.

 

TERTİP KOMİTESİ ÜYELERİ

Boğa Güreşi Tertip Komitesi’nde şu isimler yer aldı: Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, AYDIN Ili Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, 144 Nolu Çine Tariş ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Enver Gökbel, Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Tariş Pamuk Kooperatif Başkanı Mustafa Akdam, Ekrem Dinçer, Aydın Ok, Tuncay Erçin, İlhan İri ve Ahmet Demir. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler