20 Nisan 2024, Cumartesi

Kavşit Mahallesi’nin elektrik direkleri yenilendi

16 Ocak 2017, Pazartesi 13:39

     


Çine’nin Kavşit Mahallesinde, 350 adet elektrik direği ile tesisatı ve 2 adet ve elektrik trafosu yenilendi.  Kavşit Mahallesi'nin Muhtarı Halil Çoban, artan düşük voltaj şikayetleri sonrası AYDEM Aydın Müdürlüğüne başvurarak, trafo ve direklerin yenilenmesini talep etti.

DÜŞÜK VOLTAJ SORUNU GİDERİLDİ

Yapılan başvuru sonrası Kavşit Mahallesinde, 1975 yılından kalma 150 adet ağaç direk bulunan eski ve yıllar içinde yıpranıp kullanılamaz hale gelen elektrik direklerin yerine beton direkle değiştirilerek, toplamda 350 adet direkte yeni Alpek kablo (kapalı kablo) elektrik telleri ile sokak lambaları takıldı. Mahallede bulunan 2 adet trafo da yenilendi. 

MUHTAR ÇOBAN MEMNUN

Voltaj düşüklüğü nedeniyle sürekli elektrik kesintisiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Kavşit Mahalle Muhtarı Halil Çoban, “Yıllardır mahalle sakinleri ile birlikte voltaj düşüklüğü sorunu yaşıyorduk. Mahalle muhtarı olarak AYDEM’e başvuruda bulundum ve sorunlarımızı dile getirdim. Sağ olsunlar aradan kısa bir süre sonda mahalleye gelerek 150 adet eski yıpranmış ağaç direklerimizi sökerek beton direkle değiştirdiler. Elektrik telleri, sokak lambalarına kadar yenilerini taktılar ve voltaj düşüklüğünden dolayı 2 trafomuzda da yenileme yaptılar. Elektrikle ilgili sorunumuz kalmadı. Aydın Milletvekillerimiz Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz başta olmak üzere, AYDEM yetkilileri Özgür Özbay ve AYDEM Elektrik Dağıtım Şirket Bölge Yatırım İşleri Yöneticisi Halil Yorgalı, AYDEM Çine Şube Müdürü Fatih Ersoy, yüklenici firma olan Sonar Elektrik firmasına ve ustabaşı Mehmet Emin Erbey’e titiz çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ederim” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler