20 Nisan 2024, Cumartesi

O ışıkları konuştular

15 Ağustos 2014, Cuma 14:36

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle resmi kurum ziyaretlerine başladı. Yeni yönetimi ilk olarak Çine Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi'nin karşısındaki sinyalizasyon ışıklarında sık sık meydana gelen kazalar konuşuldu.

 

“KONUYU YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ”

Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesinin karşısındaki sinyalizasyon ışıklarıyla yaşanan sıkıntının farkında olduğunu söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Bu konuyla ilgili Karayollarıyla bizzat görüştüm. Karayolları yetkilileri, Çine Kaymakamlığı ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü bu ışıkların gereksiz olduğu doğrultusunda bize bir rapor verirlerse bu raporu ilgili birimimiz, gönderip onlarda bunu değerlendireceklerini söylediler. Bu konuda bir rapor hazırlayıp, Karayolları yetkililerine sunmamız gerekiyor. Bu sorunun giderilmesi için bizde bunun takipçisi olacağız” dedi.

 

“DERDİMİZ ÇİNE'YE HİZMET ETMEK OLACAK”

Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı ziyaretlere geç başladıklarını söyleyen Tosun, “Hepimiz Çineliyiz ve Çine için çalışacağız. Birlik ve beraberlik için Çinemize nasıl hizmetler kazandırırızın uğraşını vereceğiz. Derdimiz Çine’ye hizmet etmek olacak” diye konuştu.

 

“ÇİNE POTANSİYELİ YÜKSEK OLAN BİR İLÇE”

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerine dileyen Çine Kaymakamı Özkan, “Çine Aydın ve Türkiye’nin potansiyeli yüksek olan bir ilçesi. Tarım, madencilik ve turizm yolları üzerindeyiz. İnşallah, bu potansiyeli hep birlikte değerlendirmeliyiz” ifadelerini kulandı.

Demir, ışıklar konusunda göreve geldikleri günden buyana Karayollarıyla yazışmaların devam ettiğini de sözlerine keldi.

Öte yanda o ışıklarda şimdiye kadar meydana gelen 6 kazada 12 kişinin yaralandığı öğrenildi (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler