29 Mart 2024, Cuma

Minik yürekler 15 Temmuz kahramanları için çarptı

15 Temmuz 2017, Cumartesi 14:12

     


Çine Müftülüğü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitleri anma programı düzenledi. Kuran Kursuna katılan minikler, şehitleri dualar ile yad etti.

 

Çine Nihat Merdin Camisinde Yaz Kur’an Kursları öğrencileri tarafından 15 Temmuz Şehitlerini anma programı düzenlendi. Programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, İlahiler ve Şehitlerle ilgili şiirler okudu. Öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Temmuz ile ilgili sinevizyon da gösterildi. Program, şehitler için yapılan dualar ile son bulurken, öğrencilere kar ezmesi ikramında bulunuldu.

 

"MİLLETİMİZ İÇİN ÇABA GÖSTERMELİYİZ"

Çine Müftü Vekili Yahya Ofşin, “Allah’a şükürler olsun. Vatanımızı bölmek isteyen hainlere Cenabı Allah fırsat vermedi. O gece 248 şehidimiz vardı. 2 bine yakın yaralımız oldu, hala tedavi gören kardeşlerimiz var. Burada bize düşen camilerimizde Kuran öğreniyoruz, bilmemiz gereken şey vatana millete sahip çıkmak. Görevlerimizi layığı ile yapmak. Derslerimizi iyi çalışmak, milletimiz için çaba ve gayret göstermek” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler