28 Mart 2024, Perşembe

Millet İttifakı Çine'de toplu katılım töreni

15 Mart 2019, Cuma 13:54

     


Millet İttifakı, Çine'de aday ve proje tanıtım töreninde AK Parti ve MHP'den CHP ve İYİ Parti'ye katılan 44 vatandaş için rozet takma merasimi gerçekleştirildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Millet İttifakı CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun da katılımı ile Millet İttifakı CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer'in proje ve meclis üyeleri tanıtım toplantısında düzenlenen rozet takma merasiminde AK Parti ve ve MHP'den CHP ve İYİ Parti'ye katılan vatandaşlara rozetleri takıldı

 

CHP ve İYİ Parti'ye katılan kişilerin rozetlerini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı ve Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Örgüt Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Derya Kamil Karaca, taktı.

 

AK PARTİ'DEN CHP'YE GEÇENLER

AK Parti’den CHP'ye katılanlar: Naciye Alkan, Canip Alkan, Saniye Alkan, Yaşar Duran, Berkant Dündar, Ekrem Kaçar, Hasan Demirel, Zafer Bitim, Hasan Demiray, Ekrem Taştekin, Mehmet Emin Esin, Durmuş Ali Emir, Şener Şeker, Sultan Dilek, Necati Akay, Nedim Tezcan, İbrahim Kaya, Tijen Altaş, Hüseyin Kılınç.

 

AK PARTİ'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇENLER

AK Parti’den İYİ Parti'ye katılanlar: Kadir Güneş, Sevgihatun Giriz, Hafize Özalp, Abdurrahman Karakuş, Selma Akbal, Feridun Uyguç, Adem Namlı, Aydın Adsız, Mustafa Vural, Muharrem Kaya, Sezgin Karahan, Selami Tomur, Egecan Köşker.

 

MHP'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇENLER

MHP'den İYİ Parti'ye katılanlar: Bilal Atıgan, Hasan Yörüdü, Yunus Atıgan, Mustafa Öztürk, İbrahim Altaş, Melike Özüak, Faruk Madran, Onur Görgün, Mustafa Vural, Serkan Aydemir, Mehmet Erdoğan. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler