25 Nisan 2024, Perşembe

Göle dönen yola vatandaş olta attı

15 Şubat 2020, Cumartesi 15:37

     


Çine'nin Evciler Mahallesi'nde göle dönen yollar vatandaşları canından bezdirdi. Her kış aynı sıkıntıyı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar tepkilerini sokağa olta atarak gösterdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin Evciler Mahallesi'ndeki toprak yollar kış ayında yağan yağmurlarla birlikte yine vatandaşın en büyük sorunu haline dönüştü. Bazı bozuk yollarda yağmur suyu küçük göletler oluştururken, Yol seviyesinin altında kalan evleri su bastı. Her kış aynı sıkıntıyı yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar tepkilerini sokağa olta atarak gösterdi. Mahalleli, belediyeden bu sıkıntılarına el atmasını bekliyor.

 

"AYAKLARIMIZ AYAKKABI YÜZÜ GÖREMEZ OLDU"

Çine'nin Evciler Mahallesi'nde yaşayan Tayfun Yortuç, "Biz 15 yıldır her kış aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Yol evin zemin seviyesi ile aynı mesafede. Ayrıca bozuk yol yağan yağmurlar ile göle dönüyor, su evimizi basıyor. Bir değil iki değil her kış böyle. Ayaklarımız ayakkabı yüzü göremez oldu. 3 aydır çizme giyiyoruz. Çoluk çocuk sokağa çıkamıyor. Burası Çine merkeze en yakın kırsal mahalle, Afganistan değil. Bu sorunlara acilen çözüm bulunsun. Yetkililer artık vatandaşına kulak versin. Birçok kez yetkililere bu sorunu ilettik ancak bir çözüm bulamadık" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler