18 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Kandemir Çine halkını meydana davet etti

14 Temmuz 2022, Perşembe 11:21

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, FETÖ hain darbe girişiminin 6. Yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı nedeniyle tüm Çine halkını meydana davet etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 yılında kalkıştığı darbe girişiminin tarihte eşi görülmemiş bir mücadeleyle büyük bir ihanetin bertaraf edildiğini hatırlatan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, bu hain girişimi asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti.

“15 Temmuz Türk milletinin üzerine kara bulutların çöktüğü anda yeniden dirilişinin adıdır” diyen Başkan Kandemir, "Türkiye Aşkına" temasıyla Çine Hükümet Meydanı’nda düzenlenecek olan Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına tüm halkı beklediklerini belirtti.

Başkan Burhan Kandemir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ FETÖ hain darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, birçok kurum ile vatan toprağının topyekun bir saldırı ve işgal girişimine uğramıştır. Hain darbecilerin aynı gece Cumhurbaşkanımız ve ailesini hedef alan bir suikast girişiminde bulunmuşlardır. Türkiye’nin demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızı yok etmeyi hedefleyen vatan hainleri, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve en önemlisi de milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla hüsrana uğratılmış ve bu olayın müsebbipleri Türk adaletine teslim edilmiştir. O gece 251 masum vatandaşımız darbecilerin hain kurşunlarıyla şehit edilmiş, 2 bin 194 vatandaşımız da gazi olmuştur. Türkiye'nin başına bir daha böyle bir musibetin gelmemesi için birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bunları asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu nedenle milletimizin yazdığı destanın 6. yılında yarın akşam Hükümet Meydanında demokrasi nöbetimiz olacaktır. Tüm duyarlı ilçe halkımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına meydana davet ediyorum.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler