20 Nisan 2024, Cumartesi

Kar mesaisi bitti

14 Ocak 2017, Cumartesi 12:13

     


Çine’de uzun yıllar sonra ilçe merkezine de uğrayan ve özellikle dağlık kesimlere yoğun şekilde yağan kar ile birlikte hummalı bir çalışma içerisine giren belediye ekipleri çalışmalarını sorunsuz tamamladı.

 

Çine merkezde de kendini gösteren kar, rakımın 400 metre üzerinde bulunan yerleşim alanlarında ulaşım zorluğuna neden olurken, Kırkışık, Tatarmemişler, Soğukoluk, Dereli, Bölüntü, Dutluoluk, Karahayıt, Sarnıç, İbrahimkavağı, Elderesi mahallelerinde bazı okul servisleri kar nedeniyle kapanan yollarda ilerleyemedi. Bu mahallelerdeki öğrenciler ilçe merkezinde bulunan okullarına yetişemeyerek derslerine bir günlük ara vermek durumunda kalmıştı.

 

Kar mesaisine başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediye ekipleri işbirliğince kar nedeniyle ulaşımı engellenen yerleşim alanlarında yol açma çalışmalarını tamamladı. Ayrıca çalışma yapılan bölgelerde buzlanmaya karşı tuzlama çalışması ile önlem alındı. Belediye ekipleri Çine’nin Topçam, Hacıpaşalar, Alabayır, İbrahimkavağı, Taşoluk, Kavşit, Çatak, Seferler, Soğukoluk, Sağlık, Kirazderesi mahallelerinde gayretli çalışmaları ile kar mesaisini sorunsuz yerine getirdikleri bildirildi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler