25 Nisan 2024, Perşembe

Harçlıklarıyla hayvanlara mama aldılar

13 Ekim 2016, Perşembe 09:02

     


Çine Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, harçlıkları ile hayvanlara mama aldı.

 

Çine Atatürk İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Şennur Solak eşliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, merkez çalışanlarından sokak hayvanları ve bakımları hakkında bilgi aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Ali Faik Akalın öğrencilerle yakından ilgilenirken bu gezilerin öğrencilere hayvan sevgisinin aşılanmasında, sokak hayvanlarına dikkat çekilmesinde önemli bir rolünün olduğunu belirtti.

Çineli öğrenciler, harçlıklarıyla aldıkları köpek ve kedi mamalarını merkezdeki hayvanlara verilmek üzere yetkililere teslim etti. Öğrenciler, sokak hayvanlarının yetkililerce koruma altına alınmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Uzun süre kedi ve köpeklerle vakit geçiren çocuklar, çektikleri fotoğraflar ile minik dostlarıyla geçirdikleri anları ölümsüzleştirdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler