25 Nisan 2024, Perşembe

Çineli 6 öğrenciden büyük başarı

13 Temmuz 2022, Çarşamba 14:37

     


Çine’nin sporcu çocukları, eğitim öğretim hayatında spor liselerini seçti. 6 öğrenci gösterdikleri başarı ile Spor Liseli oldu.

Spor Lisesi Sınavlarına Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım öncülüğünde hazırlanan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu ve Çine imam hatip Ortaokulu öğrencileri girdikleri yetenek sınavında başarılı olarak spor lisesinde okumayı hak etti.

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, Spor Lisesi Yetenek Sınavlarına 6 öğrenci ile hazırlandıklarını ve 6 öğrencinin de spor lisesi sınavlarını kazanma başarısı gösterdiğini söyledi. Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencileri Recep Emre Önel, Emre Üğüdücü, Elanur Çiçek, Ümit Can ve Semih Can ile Çine İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Beytor isimli öğrencilerine eğitim, spor ve futbol hayatında başarılar dileyen Fatih Yıldırım, öğrencileri ile gurur duyduklarını söyledi.

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencisi Recep Emre Önel, Türkiye de tek futbol Lisesi olma özelliğini taşıyan İstanbul Beykoz Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi'ne kazanırken, diğer öğrencilerin de İzmir Buca Atatürk Spor Lisesi ve Aydın İncirliova Spor Lisesini kazanarak Çine’nin gururu oldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler