29 Mart 2024, Cuma

Muhtar, mahallesine hizmet bekliyor

13 Haziran 2019, Perşembe 18:50

     


Çine'nin Tatarmemişler Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik, mahallesine yeterince hizmet edilmediğini ifade ederek yerel idarecileri göreve davet etti.

Çine'nin Tatarmemişler Mahallesi Muhtarı Mustafa Çelik, mahallesinde giderilmesi gereken bir çok eksiklik olduğunu ve bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için yerel idarecileri göreve davet etti. 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen muhtar Çelik, mahallesinde kahvehane dahi bulunmadığını ve bu nedenle halkın toplanabileceği bir alanları olmadığını ifade ederken, kullanılmayan okul binasının onarım ve bakımdan geçirilerek mahallelinin toplantı ve cemiyetlerini yapabileceği bir salona dönüştürülmesini istedi. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe sunduğunu belirten Muhtar Çelik, 60 gün olmasına rağmen talebine cevap verilmemesine ise tepkili.

CAMİDE MİNARE YOLLARDA TAŞ YOK

Mahallede iki adet cami olduğunu belirten Muhtar Çelik, "Her iki camimizin minaresi yok. Bu camilerimizden en azından birisine bir minare yapılmasını istiyoruz. Yıllar önce Özel İdare döneminde bin 200 metre parke taşı döşendi. Daha da parke taşı yüzü görmedik. Yollarımıza parke taşı döşenmesini istiyoruz. Yerel idareciler mahallemize dokunmalı. Burada yaşayan vatandaşlar hayvancılık ve tarım ile uğraşarak ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Bu mahallemizi artık daha fazla gözardı etmeyelim" diye konuştu.

ŞEHİDE GİDEN YOLA DA HİZMET İSTİYOR

Mahalle mezarlığına giden yolunda parke taşı döşenmesini isteyen ve bu yolun bu hizmet ile bir an önce buluşturulması gerektiğini belirten Çelik, "Mezarlığımızda bir şehit yatmakta. 1994 yılında Şırnak'ta hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen askerimiz Kazım Çınar'ın mezarı burada. Mezarlık yolumuzun da bu sebep ile bir an önce parke taşı döşenmesini istiyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler