23 Nisan 2024, Salı

Çine'nin tek kadın meclis üyesi Eroğlu oldu

13 Nisan 2019, Cumartesi 14:40

     


Millet İttifakı ortağı CHP'den Çine Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Semra Eroğlu, ilçenin tek kadın meclis üyesi oldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de, CHP ve AK Parti'den olmak üzere 4 kadın, meclis üyeliği için aday oldu. İYİ Partili Semra Eroğlu, Millet İttifakı CHP'den Çine Belediye Meclis Üyeliğine aday olurken, meclis üyesi seçilen tek kadın oldu.

 

"İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR”

Eroğlu, ilçedeki tüm kadınların temsilcisi olacağını ifade etti. Kadınların yerel ve genel yönetimlerde daha çok söz sahibi olması gerektiğini ifade eden Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, "İYİ Parti bir kadın hareketidir. Genel başkanımız Meral Akşener'in cesaret ve kararlılığına inandığım için bu parti çatısı altında yürüyorum. Ancak ve ancak dünya kadınlarla değişir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu gibi aktif kadın siyasetçilerin siyaset içerisinde daha fazla yer alması gerektiğini düşünüyorum. Çine'de herkesin sorunlarını dinleyip, her mahallenin kendi dinamiklerini öğrenip insanların kalbine dokunma fırsatım oldu. Bu süreçte eşim ve çocuklarım bana büyük destek verdi. Kadınların dili olacağıma inanıyorum. Kadınların her zaman yanında olup onlara moral olacak ve sorunlarının çözümü için çok çalışacağım. Beni destekleyen ve seçim sürecinde bize yardımcı olan tüm kadınlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler