20 Nisan 2024, Cumartesi

“Karpuzluda su ve yol sorunu kalmayacak”

13 Şubat 2017, Pazartesi 09:47

     


Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 2017 yılı içinde ilçenin sorunlarını hepsini çözüme kavuşturacaklarını söyleyerek, “Karpuzluda su ve yol sorunu kalmayacak” dedi.

Başkan Ozan, göreve geldikleri günden buyana İlçenin çehresini değiştirmek için var gücüyle çalıştığını ifade etti.

Halkın, ilçeye üniversite kazandırılmasını çok istediğini söyleyen Başkan Ozan, sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak hareket ederek İlçeye yüksek okul kazandırılması için var güçleriyle mücadele edeceklerini ve üniversite binasının kazandırılması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan destek isteyeceklerini ifade etti.

 

2016 yılını değerlendiren ve Karpuzlu'ya yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Tuğrul Ozan, “2016 yılı içerisinde ilçemizde sorunları çözmek için var gücümüzle çalıştık. Parke taşı tesisi kurduk. Hakkaniyet ölçüsünde mahallelerimiz parke taşı döşemeyi başladık. Bu çalışmamız 2017 yılı içinde de devam edecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafında yapılan otobüs garajımızı hizmete açtık” dedi.

 

“2017 YILI AÇILIŞLAR YILI OLACAK”

Karpuzlu Belediyesi olarak kır düğün salonu yapmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Ozan, “2017 yılında da Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafında yapılmakta olan yüzme havuz tesisinin açılışını yapacağız. Eylül ayında Milli eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmakta olan İmam Hatip Ortaokulunun açılışı ve yeni hastanenin açılışı yapılacak. Karpuzlu Belediyesi olarak yapmaya başladığımız kır düğün salonunu mayıs ayında tamamlayıp halkımızın hizmetini açacağız. Burada aynı zamanda kahvaltı yerimizde olacak” diye konuştu.

 

“YOL VE SU SORUNU KALMAYACAK”

Göreve geldikleri günden beri Karpuzlu'nun gelişmesi ve sorunların çözülmesi için büyük efor sarf ettiğini belirten Başkan Ozan, “Bu yıl içinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa ilk defa asfalt yapılacak olan mahalle bağlantı yollarımızı tamamlayacağız. İlçemizde yol ve su sorunu kalmayacak. İlçe merkezindeki kaldırım ve sokaklara sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz.” dedi.

 

“MİLAS YOLU MİLAS’A KADAR TAMAMLANMALI”

Yapılmakta olan Karpuzlu-Milas yolunun Milas’a kadar tamamlanması gerektiğini vurgulayan Ozan, “Karpuzlu- Milas yolu arasının tamamı yapılmalıdır. Yolun Aydın'da kalan kısmı sadece madencilerin işine yarayacağından vatandaşlarımız rahatsız oluyor. İnşallah 2017 yılında yolun Milas'a bağlayan kısmı programa alınır. Yolun Aydın sınırlarına kadar yapılması ilçemiz yararına olacaktır” diye konuştu.

 

“KARPUZLU'NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Karpuzlu halkının yüksek okul istediğini bu konuda 2016 yılında Karpuzlu Belediye Meclisi olarak 8 dönümlük bir yer tahsis ettiklerini ifade eden Ozan, “ İlçemize yüksek okul kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunu sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, bölgemizde bulunan maden firmaları ve siyasi parti temsilcilerinin katkılarıyla başaracağız. Bina yapımı için Aydın Büyükşehir Beledi Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan yardım isteyeceğiz. Büyükşehir yasaları çerçevesinde bu işi yapmaya çalışacağız. Çünkü; halk istiyor. Hep beraber bir şeyler yapıp, Karpuzlu'nun çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz“dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler