23 Nisan 2024, Salı

Şehitler için lokma hayrı yaptılar

12 Aralık 2016, Pazartesi 16:21

     


Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da şehit düşen polis ve siviller adına lokma hayrı yaptı. Hayra yoğun ilgi gösteren Çineliler, ilçenin güvenliğini sağlayan polis ekiplerine moral ve destek verdi.

 

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, müdürlük binası önünde İstanbul’da Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena'da görevli çevik kuvvet ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit düşen polis ve vatandaşlar adına lokma hayrı yaptı. Hayır öncesi Çine Çarşı Merkez Cami Müezzini Kamil Gündüz eşliğinde şehitlere dua edilirken alçak saldırıyı düzenleyen terör mensuplarına lanet okundu. Çine İlçe Emniyet Amiri Ali Rıdyan ve polis mensupları, vatandaşların başsağlığı ziyaretlerini kabul etti. Şehit polislerin acılarını yüreğinde hisseden ve ilçede görev yapan polislere güven aşılayan Çineliler, her daim emniyet mensuplarının yanında olduklarının mesajını verdi.

Çinelilerin yoğun ilgi gösterdiği hayra, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler