20 Nisan 2024, Cumartesi

Bayramda su çilesi!

12 Ağustos 2019, Pazartesi 16:17

     


Çine'nin bir çok mahallesinde giderilmeyi bekleyen su sıkıntısı bayramda adeta çileye dönüştü. Vatandaşlar yetkililerin bir an önce su sorununa çözüm bulmasını bekliyor.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de Akçaova başta olmak üzere ilçenin farklı mahallelerindeki su sıkıntısı Kurban Bayramı ile birlikte kendisini daha da hissettirirken, vatandaşlar sorunun çözümü için yetkilileri göreve davet etti. Bayram nedeniyle sorunun çileye dönüştüğünü belirten AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır, "3 aydır Akçaova'da su sorunu var ancak yetkililer hala bir çalışma başlatmış ve sorunu çözmüş değil. Bayram günü bu sorun devam etti ve halkımızın bayramı adeta zehir oldu. Çileye dönüşen bu sorun için ayrıca yetkili de bulamayan vatandaşlarımız isyan eder hale geldi. Bir vatandaşımız Büyükşehir'i aradığında telefona çıkan yetkili 'suyu çok kullanıyorsunuz' diye yanıt vermiş. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir cevaptır. Akçaova'da şimdi mi yaz yaşanıyor. Bu sorunun giderilmesi için halkın yetkisini alan sorumluları göreve davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

Su sorununun Çine'nin bir çok mahallesinde yaşandığını ifade eden MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, "Bayram'da halkımıza bu susuzluğu yaşatan gerekli çözümleri üretmeyen yetkililer acaba memnun mu? Çine'nin bir çok mahallesinde yaşanan su sıkıntısı bize ASKİ'nin Çine'de ne denli neye göre çalışıp çalışmadığını açıklar gibi. Büyükşehir ve ASKİ yetkililerini göreve davet ediyorum. Halkımızın bu çağda yaşadığı bu su sıkıntısı kabul edilir bir şey değil." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler