25 Nisan 2024, Perşembe

Babası ile aynı kaderi paylaştı

12 Temmuz 2016, Salı 09:17

     


Çine'de 28 yıl önce motosikleti ile geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitiren merhum Şakir Atar'ın oğlu Cafer Atar (40) babası ile aynı kaderi paylaşarak motosiklet kazasında hayata veda etti.

 

Çine’de Dinçer Kocakaya'nın kullandığı 09 KS 950 plakalı otomobil, dün saat 20.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı'nda Cafet Atar yönetimindeki plakasız motosiklete arkadan çarptı. Motosikletten düşen Cafer Atar, başından ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından önce Çine Devlet Hastanesi'ne, ardından da Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Cafer Atar kurtarılamadı. Atar'ın kaza esnasında boynunun kırıldığı ve başından ağır yaralandığı öğrenildi.

KADERİ BABASI GİBİ OLDU

Motosikleti ile geçirdiği kazada yaşamını yitiren Cafer Atar'ın babası Şakir Atar da 28 yıl önce 42 yaşındayken Topçam Barajı'nda motosikletine bir otomobilin çarpması sonucu hayata veda etmişti. Babası ile aynı kaderi paylaşan Atar'ın cenazesi bugün saat 11.30'da Soğancılar Mahallesi'ndeki evinden alınarak babasının mezarının bulunduğu Soğancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Son yolculuğunda sevenleri Atar'ı yalnız bırakmadı. Cenaze törenine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Marangozluk yapan Cafer Atar'ın bekar olduğu bildirildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler