19 Nisan 2024, Cuma

Kahraman'lara salon müjdesi

12 Haziran 2018, Salı 15:01

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir süredir atıl durumdaki Çine Kahraman Mahallesi içinde yer alan Çamlık Restoran'ın yeniden faaliyete geçirileceğini ve alan içine de kapalı düğün salonu yapacaklarının müjdesini verdi.


(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Yerel seçimlerde hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hem de Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kendilerinden düğün salonu talep eden Çine'nin Kahraman Mahalle halkına düğün salonu sözü vermişti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Arazi Toplulaştırma Projesi ile belediyeye ait bir araziyi hazine'ye vererek Çamlık Restoran'ında bulunduğu alanı takas ettiklerini belirtirken "Hazine ile takas usulü bir anlaşma yaptık. Çamlık Restoran'ın da bulunduğu alan artık belediyemizin. Restoran'ı önümüzdeki günlerde halkımızın yeniden hizmetine sunulacak. Ayrıca seçimlerde mahalle halkına vermiş olduğumuz düğün salonu sözünü yerine getirecek ve restoranın bulunduğu alana kapalı bir düğün salonu yapacağız" diye konuştu.

 

MAHKEMELİK OLMUŞTU

2016'da Çine Kahraman Mahallesi içinde yer alan Çamlık Restoran, Aydın Valiliği ile Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu kararına göre önce Çine Belediyesi'ne verilmesine rağmen ikinci paylaşım sürecinde belediyeden alınarak maliyeye devredilmiş ve Çine Belediyesi bu paylaşıma itiraz ederek konuyu mahkemeye taşımıştı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler