25 Nisan 2024, Perşembe

Çine felaketi yaşadı

12 Haziran 2018, Salı 12:28

     


Çine'de etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok mahalle felaketi yaşadı. Can kaybının yaşanmaması teselli olurken, ev ve ahırlar başta olmak üzere tarım ürünleri zarar gördü.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine'de dün etkili olan yağış, bir çok mahallede sel felaketine neden oldu. Bağlarbaşı, Subaşı, Bahçearası, Cumalı ve çevredeki yerleşim yerlerinde yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Canını zor kurtaran vatandaşlara ait bir çok ürün zarar gördü. Evlere ve mahalle kahvehaneleri sular altında kaldı. Ahırlardaki samanlar yollara savruldu.

 

"CANIMIZI ZOR KURTARDIK"

Çine Subaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, "Biz daha önce böyle bir şey yaşamadık. 50 yılın en kötü felaketiydi. Canımızı zor kurtardık. Su alan evlerden insanlarımızı sırtımızda kurtardık. Mallarımız zarar gördü. Allah beterinden korusun" dedi.

 

YARALAR SARILIYOR

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, felaketin yaşandığı yerleşim yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediye yetkilileri, felaketin ardından temizlik ve onarım çalışmalarına başladı. Selin sürüklediği çamur nedeniyle kapanan yollar ulaşıma açıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler