20 Nisan 2024, Cumartesi

"Çine her şeyi hak ediyor"

12 Mart 2019, Salı 09:02

     


Çine'de Sağlıklı Hayat Merkezi, Çine 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Çine İlçe Sağlık Müdürlüğü toplu açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Çine her şeyi hak ediyor" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Çine'de Sağlıklı Hayat Merkezi, Çine 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Çine İlçe Sağlık Müdürlüğü toplu açılış törenine katıldı. Törene ayrıca Cumhur İttifakı AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı, Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bin 600 metre kare kapalı alana sahip bu sağlık tesisimizin şuan açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah emeği bulunan herkesten razı olsun. 4.5 milyon liraya mal oldu. Birileri diyor ya dünya gelişiyor elbette bunlar yapılacak. Kıymetli hemşehrilerim kasanızda 4.50 milyon liranız yoksa bu hizmetleri yapamazsınız. Hiç bir hizmet kendiliğinden olmuyor" diye konuştu.

 

TEMSİLİ TAPU TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Soylu ayrıca Kahraman, Yolboyu, Evciler, Karakollar, Çaltı, Kuruköy ve Yağcılar köy yerleşik alanlarında iptal edilen ve Çine için çıkarılan özel kanunla yeniden tescil edilen tapular için temsili tapu dağıtım töreni gerçekleştirdi. Soylu, "Biz vatandaşımıza uzak durmayız. Vatandaşımızın sıkıntılarına çare üretmek bizim işimiz. Buna hep birlikte devam edeceğiz. Çine her şeyi hak ediyor" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler