29 Mart 2024, Cuma

İş adamı Tuncer engellilere akülü sandalye hediye etti

11 Kasım 2016, Cuma 14:22

     


Çine’de faaliyette bulunan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer, 8 akülü tekerlekli sandalye alarak engelli vatandaşlara dağıttı. İş adamı Tuncer, ihtiyaç doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

Çine Belediyesi tarafından Şevketiye Mahallesi'nde yapılan Engelsiz Park, törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Bir yıl önce derneğimizin düzenlediği bir etkinlikte, üyelerimiz, derneğin ikinci katta olduğunu ve kullanımında sıkıntı yaşadıklarını belirterek bizden zemin katta bir dernek binası istemişlerdi. O gün dernek binası yapımı için söz vermiştik. Bugün de bu binamızı bitirdik ve hizmete açmanın mutluluğu içindeyiz. Ayrıca Kaltun Madencilik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Tuncer ağabeğimiz geçtiğimiz haftalarda beni ziyaret etti. Dedi ki,‘Ben ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye vermek istiyorum. Bununla ilgili bir çalışma yapılıp kimlerin ihtiyacı varsa yardımcı olacağım.'' Biz de yaptığımız araştırma sonucunda ihtiyacı olan vatandaşlarımızı belirledik. Bugün de iki organizasyonu birleştirdik. Hem dernek binamızın anahtarını teslim ediyor hem de sergimizi açıyoruz. Hem de engelli vatandaşlarımıza akülü araçlarını teslim ediyoruz. Çinemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışa Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Kaltun Madencilik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Kamil Tuncer, CHP Çine Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar ve davetliler katıldı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler