25 Nisan 2024, Perşembe

O ışıklar kaldırılacak

11 Eylül 2014, Perşembe 14:03

     


Çine'de Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi karşısında bulunan ve bir çok kazaya neden olan sinyalizasyon ışıkları Karayolları tarafından kaldırılacak.

 

Çine'de konulduğu günden bu yana maddi hasarlı ve ölümlü kazalara yol açan ve vatandaşların ışıkların kaldırılmasını istemesi üzerine Çine Kaymakamlığı ve Çine Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar, sonuç verdi. Çine Kaymakamlığı'nın Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ışıkların kaldırılması için yazdığı yazıya cevap geldi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü İkinci Bölge Müdürlüğü’nden Çine Kaymakalığı'ndan gelen cevapta şu ifadelere yer verildi:

"Aydın-Çine-Muğla Devlet yolunda Çine şehir geçişinde yapılan yaya üst geçitlerinin bulunduğu kesimde orta refüjün tel çit ile kapatılması ve Ticaret Lisesi önündeki sinyalizasyon sisteminin iptal edilmesi istenmektedir. Belirtilen kesimde orta refüjün tel çit ile kapatılması çalışmaları iş programı dahilinde yapılacak ve ardından Ticaret Lisesi önündeki sinyalizasyon sistemi iptal edilecektir.” (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler