24 Nisan 2024, Çarşamba

Akçaovalılar yeniden faaliyete geçmesini istiyor

11 Temmuz 2018, Çarşamba 16:30

     


Aydın'ın Büyükşehir olması ile belde vasfını yitiren Akçaova'da Büyükşehir tarafından açılan Yerel Hizmet Merkezi'nde görevli personelin tayini çıkmasının ardından yerine bir başka personelin atanmaması vatandaşları mağdur etti.

 

Aydın'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte belde vasfını yitiren ve Çine'nin büyük bir mahallesi haline dönüşen Akçaova'da atıl duruma düşen belediye binası Büyükşehir tarafından Yerel Hizmetler Merkezi haline dönüştürüldü. Son yerel seçimler öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nunda katılımı ile gerçekleştirilen törenle halkın hizmetine sunulan Merkez'de çalışan Sertaç Seven'in bundan yaklaşık 7 ay önce Uşak'a tayini çıkması ve yerine başka bir görevlinin atanmaması vatandaşları mağdur etti.

 

HALK YENİDEN FAALİYETE GEÇMESİNİ İSTİYOR

'Yerinde çözüm, yerinde yönetim' sloganı ile hizmete açılan Akçaova Yerel Hizmetler Merkezi'nden faydalanamadıklarını ifade eden vatandaşlar, "Merkez çalışanı Sertaç Seven'in yerine bir başkası görevlendirilmedi. Merkezde Ay kart yüklemesi yapılabiliniyor. 65 yaş üstü hizmet kartı çıkartabilmek için başvuru yapabiliyorduk. Ayrıca görevli sorunlarımızı Büyükşehir'e iletiyor halk ile belediye arasında köprü görevi görüyordu. Bu gibi hizmetleri alabildiğimiz merkez şuan çalıştırılmıyor. Biz bu hizmetleri alabilmek için kilometrelerce mesafedeki ilçe merkezine gitmek durumunda kalıyoruz. Merkezin yeniden faaliyete geçirilmesini istiyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler