19 Nisan 2024, Cuma

ADÜ Rektörü Aldemir umut oldu

11 Haziran 2019, Salı 13:02

     


Çine'de yaşayan ve sağlık sorunları ile yaşam mücadelesi veren Netice İmer için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir devreye girdi. Aldemir, İmer'in sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapmak için gayret göstereceğini ifade etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de yaşayan 34 yaşındaki Netice İmer'in sağlık sorunları ile vermiş olduğu mücadele dramatik bir film senaryosunu aratmadı. Kanser ile olan mücadelesini defalarca kazanan ve mücadelesini sürdüren İmer, bugüne kadar 9 ameliyat geçirdi. 9 yaşında bir kız çocuğuna sahip anneye son olarak taşikardi teşhisi konuldu. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde 4.5 saat süren ameliyatı doktor riskli olduğu için durdurmak zorunda kaldı. Damarın biri yakılırken bir diğerine ise müdahale edilemedi. İmer, ameliyatta 3 kez fenalaştı. İmer'in sağlığına yeniden kavuşması için yeniden ameliyat olması şart.

 

"NE GEREKİYORSA ŞAHSIM ADINA YAPACAĞIM"

Rahatsızlığı nedeniyle aniden bayılan anne, kızı için yaşamak isterken Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, anneye sahip çıktı. Kalbindeki rahatsızlığın çaresi olduğunu ancak ameliyat için yeterli maddi imkanları bulunmayan İmer'in sağlığına kavuşması için çaba sarf edeceğini belirten Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, "Bu ameliyat için ne gerekiyorsa yapacağım. Üniversitemizde bunun için çalışma arkadaşlarım, başhekim ve tıp fakültesi dekanına talimat verdim. Tüm masraf giderleriniz devlete ve üniversiteye mal olmadan ne gerekiyorsa şahsım adına yapacağım. Bu benim için önemli bir konu. Hanımefendinin örnek çalışma azmi ve yaşam sevinci herkese örnek olmalı. Kendisini yürekten kutluyorum kendisi ile irtibata geçilerek tedavisi en iyi şekilde yapılacaktır" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler