25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Akalın istifa etti

11 Nisan 2019, Perşembe 17:23

     


Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, muhtarlık görevi sona erince dernekten de istifa ederek başkanlık görevini bir başka muhtara devretti.

 

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Akalın, yerel seçimler sonucu Kahraman Mahalle Muhtarlığı görevi sona erince dernek başkanlığından da istifa etti. Çine Muhtarlar Derneğinin yeni başkanı Kuruköy Muhtarı Hüseyin Kılcı oldu.

 

"YENİ ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM"

31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtarlık görevleri sona eren Abdülkadir Akalın, Adem Açıkgöz ve Rafet Aydın, Çine Muhtarlar Derneği üyeliklerinden de istifa etti. Çine Muhtarlar Derneği başkanlığından istifa ederek görevini bir başka muhtara devreden Abdülkadir Akalın, "Biz görevimizi doldurduk. Yıllardır muhtarlar derneğinde üyeliğimiz bulunmaktaydı. Bizler bu koltuktan güç almak için değil koltuğa güç vermek için iş başına gelmiştik. Benim muhtarlık görevim sona erdi bu nedenle dernek başkanlık görevimin de etik olmayacağını düşündüm ve görevimden istifa ettim. Ben yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ

Başkan, Hüseyin Kılcı, başkan yardımcıları, Cevdet Aslan ve Yaşasın Erbay, Muhasip Üye, Halil Kapıkıran. Yönetimde yer alan diğer isimler, Erkan Uzun, Mustafa Civelek, Halil Baş, Ahmet Yaldız, Yüksel Tetik, İbrahim Baysal ve Mustafa Tozar. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler