20 Nisan 2024, Cumartesi

"Cumhuriyet Mahallesi halkı, hak ettiği hizmeti mutlaka alacak"

11 Mart 2019, Pazartesi 14:22

     


Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, "Cumhuriyet Mahallesi halkı hak ettiği hizmeti bizimle mutlaka alacak." dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Cumhuriyet Mahallesi halkı tarafından davet edildiği kahvaltıya katılarak mahalle halkının sorunlarını dinledi. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Erhan Gündoğdu'nun düzenlediği kahvaltıya Özden'le birlikte Cumhur İttifakı meclis üyeleri ve partililer de katıldı.

 

Çine'yi halkla birlikte yöneteceklerini belirten Özden, "Biz her mahallemize eşit hizmet verecek ve insanları o şu partiden bu şu partiden diye ayırmayacağız. Herkesin başkanı olacağım. Tüm mahallelerimiz bizim için önemli. Ayrım gayrım yok. Bizim dönemimizde herkes hak ettiği hizmeti alacak. 7 gün 24 saat bu memleketin insanları için çalışacağım. Her mahallemizde halk toplantıları düzenleyerek yapılacak işler ve hizmetleri birlikte karar verecek ve uygulayacağız. Halkımıza gereken hizmeti verecek ve Çine'yi daha yaşanılır bir şehir haline getireceğiz. Cumhuriyet Mahallesi halkı hak ettiği hizmeti bizimle mutlaka alacak. Cumhuriyet Mahallesi'nde belediyeyi yönetenlerin söz verip yapmadığı ve şeçim telaşıyla acilen kazmaya başladıkları meşhur Cumhuriyet Parkımızı yeniden daha güzelini inşa edecek ve halkımızın sevdikleriyle sohbet edecek bir yaşam alanı yaratacağız. Biz seçimden seçime göz boyamak için değil, halkın isteği ve talebi doğrultusunda çalışacak ve belediye olarak sorunları zamanında çözüme ulaştıracağız." diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler