19 Nisan 2024, Cuma

Çine'de fırınlara şafak operasyonu

10 Ağustos 2019, Cumartesi 16:35

     


Çine Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren tüm ekmek fırınları denetlendi. Denetlenen ekmek fırınlarında insan sağlığını tehdit edecek bir duruma rastlanmazken, iş yeri çalışanlarına hijyen bakımından dikkat etmeleri gerektiği hususlar konusunda hatırlatmalarda bulunuldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediyesi Gıda Denetim ekibi ile Çine Belediyesi zabıtaları ilçede bulunan tüm ekmek fırınlarını denetledi. Gece yarısı başlayan ve sabaha kadar süren denetime Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Yapılan denetlemede iş yerlerinin genel temizliğine, iş yeri çalışanlarının kılık kıyafetlerine ve kişisel temizliklerine dikkat edildi. Halkın satışına sunulan ekmeklerin gramajlarının da tartıldığı ekmek fırınlarında eksik gramajlı ekmeğe rastlanmadı.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Denetlediği ekmek fırınlarında insan sağlığını tehdit eden herhangi bir durumla karşılaşmadığını ifade eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Belediye Başkanımız Sayın Enver Salih Dinçer'in talimatı ile denetimimizi gerçekleştirdik. Herhangi bir sağlık ve hijyen sorunu teşkil edecek bir durum ile karşılaşmadık ancak ufak tefek eksiklikler konusunda esnafımız ve çalışanlarına uyarılarda bulunduk. Bu denetimlerimiz devam edecek, sağlık ve hijyen kurallarına uymayan ve halkı tehdit eden iş yerlerine uyarı ve cezai işlem uygulayacağız." şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler